Stojković nakon poraza: Plan se provodi, čekam borbu za broncu

Pariz, 07.08.2024 - Hrvatska taekwondašica Lena Stojković tijekom meča protiv Josipe Kafadar iz Kanade u muzeju Grand Palais u Parizu, na Olimpijskim igrama Pariz 2024. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Unatoč porazu, naš plan se provodi i čekam borbu za broncu, kazala je tekvondašica Lena Stojković nakon poraza u polufinalu OI u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska tekvondoašica Lena Stojković nije se u srijedu plasirala u finale kategorije do 49 kg na Olimpijskim igrama u Parizu.Bolja od nje je sa 2-0 (8-0, 11-5) bila aktualna olimpijska pobjednica Tajlanđanka Panipak Wongpattanakit.

Tajlanđanka je uvjerljivo dobila prvu rundu 8-0. U drugoj rundi, Stojković je uspjela zadati joj jedan udarac u glavu i iznuditi dvije opomene, ali to nije bilo dovoljno. Tajlanđanka je nacionalna heroina svoje zemlje, aktualna olimpijska prvakinja upravo u ovoj kategoriji i apsolutni favorit za zlato u ovoj kategoriji.

– Ovo je bio stvarno bio težak. Nemam baš iskustava s Tajlanđankom, sreli smo se samo jednom prije godinu dana. Ima tu nevjerojatnu brzu nogu, stvarno je opasna. Nadam se da je ovo jedan korak bliže da je u budućnosti pobijedim. Inače, zadovoljna sam dosadašnjim nastupom, imam dvije pobjede i plan se provodi. Čekam borbu za broncu, kazala je Splićanka, članica splitskog Marjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.