Strahonja objasnio zašto se trebalo ponoviti izvođenje kaznenog udarca Rijeke

Foto: snimka zaslona

U emisiji Stadion analiziralo se 31. kolo HNL-a, a sve je počelo dvobojem između Osijeka i Dinama koji je odigran još u srijedu. Izuzetno sadržajan i kvalitetan derbi završio je bez pobjednika i Dinamo je sačuvao prednost na vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kvalitetna utakmica s velikim ulogom, Dinamo je bio dominantniji u prvom dijelu, a u drugom je Osijek bio poduzetniji te mogao i pobijediti. Ulog je bio veliki, bilo je i treme, jer bi pobjedom došli do prvog mjesta, Dinamo je kvalitetnija momčad, pa komplimenti za trenera Osijeka Nenada Bjelicu koji je izvukao maksimum iz ove momčadi, kratko je analizirao Mario Carević.

Marijo Strahonja komentirao je dvije sudačke odluke, prva je bila ona o poništenom kaznenom udarcu za Dinamo kada je Mile Škorić srušio Lovru Majera, ali i ranije izbio loptu.

– Logično je da iz svoje perspektive dosudio kazneni udarac, ali igrač Osijeka je prvo došao do lopte i opravdano je poništena odluka o penalu, rekao je Strahonja te ustvrdio kako u drugom dijelu kontakt Pilja i Majera nije bio dovoljan za jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najvećem hrvatskom derbiju, Dinamo je u nedjelju rutinski s 2:0 pobijedio Hajduk, a trener splitske momčadi Paolo Tramezzani rekao je nakon dvoboja da je sretan.

– Mislim da je on najsretniji s poklonom od Kastratija. Uzeo je dres od Dinama nakon utakmica. No, bilo je pozitivnih stvari koje moramo pohvaliti. Prije svega mladog Bijuka koji je jučer pokazao da je ekstra talent, on i Ljubičić su budućnost Hajduka. Dinamo je igrao koliko treba, pogotovo kad je poveo te je čuvao snagu, znamo da ih čeka u srijedu Kup i Gorica. Hajduk je imao neke šanse, ali na kraju je ostao rezultat 2:0. Privilegija je za trenera imati široki kadar kao što ima Damir Krznar, to pokazuje snagu Dinama. Moram se vratiti na Hajduk, izgledao je na momente dobro, ali ostao je na kraju dužan. Jučer je izostala trka, osim kod pojedinaca kao što je Stanko Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.