Šuker: HNS će za nogometni kamp u Rijeci donirati milijun eura

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker izjavio je u četvrtak prigodom posjeta gradilištu kampa za treninge nogometaša na Rujevici u Rijeci kako će HNS donirati milijun eura za izgradnju tog kampa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovakva infrastruktura potrebna je hrvatskom nogometu. Imamo dobru ligu i izvrsnu reprezentaciju, ali nam nedostaje infrastruktura koja odgovara standardima UEFA-e. Trening kamp na Rujevici trebao bi postati županijski centar za mlade nogometaše. Hvala HNK Rijeci, Gradu Rijeci i svima koji su se u teškoj ekonomskoj krizi odlučili izgraditi ovakvu infrastrukturu i novi stadion. Nogomet je rastući biznis u svijetu, a Hrvatska mora ići ukorak sa europskim standardima. Ovakva infrastruktura, kakva se gradi na Rujevici, trebala je biti izgrađena prije 20 godina”, kazao je Šuker i pozvao druge klubove, gradove i županije da što prije pripreme svu potrebnu dokumentaciju i počnu graditi svoje kampove za trening kao regionalne centre, dodavši da će HNS poduprijeti i njihovu izgradnju.

Po navodima web stranice riječke gradske uprave Šuker je, odgovarajući na pitanja novinara, komentirao utakmicu Hajduk-Rijeka u Dugopolju i osudio ponašanje navijača Hajduka na stadionu. Iskazao je nadu da će se situacija sa suspenzijom NK Zagreb riješiti u roku i pohvalio uspjehe riječkih nogometaša.

Izrazivši zadovoljstvo što će se u Rijeci graditi novi stadion Šuker je kazao kako je HNS poslao UEFA-i kandidature Rijeke i Pule za domaćinstvo Europskog prvenstva 2016. godine za U-19 reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.