Sukno medalju posvetio obitelji: Čuo sam svoju Noru kako guguće, jedno se vrijeme neću odvajati od nje

Foto: fah

Hrvatska je postala prvak svijeta, a Sandro Sukno proglašen je najboljim igračem finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Evo, medalja je tu oko vrata, gdje bi i trebala biti. Neću je tako skoro skidati. Presretan sam, naravno, mi još nismo ni svjesni što smo napravili. Trebao bih biti umoran, ali ne osjećam umor, sav sam u nekom trčanju. Uistinu smo imali težak turnir, možda najteži u mojoj karijeri, trebalo je sve to izdržati. Prijeći preko Talijana i Srba, potom pobijediti domaćina, što zbilja nije lako. Oni su ovo prvenstvo i organizirali da oni budu svjetski prvaci, a ne da im naslov preotme netko drugi”, priča Sandro za Večernji list.

Svoju zlatnu medalju posvetio je obitelji.

“Bez podrške obitelji bilo bi teško sve ovo izgurati. I tu ozljedu prsta i sve drugo. Srećom, prst je izdržao, bio je pod bandažom, nisam razmišljao o njemu i to je najvažnije”, otkriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše se nakon svega vesli sedmomjesečnoj kćeri Nori. “Čuo sam je kako guguće, uh, jedno se vrijeme neću odvajati od nje”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.