Sumnje u korupciju: Uhićen bivši predsjednik UEFA-e Michel Platini

Foto: fah

Bivši predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) i legendarni francuski nogometaš Michel Platini uhićen je u Francuskoj i nalazi se u pritvoru u Nanterresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Platinija (63) se sumnjiči za umiješanost u korupcijsku aferu prilikom dodjele domaćinstva Svjetskog prvenstva 2022. Kataru.

Na čelu UEFA-e Platini je bio od siječnja 2007. do 2016. kada se povukao nakon što mu je zabranjen rad u nogometu na šest godina. Nakon što je uložio žalbu Sportskom arbitražnom sudu u Lausannei, kazna mu je smanjena na četiri godine, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.