Suparnik Rijeke u Europskoj ligi Milan na pojačanja potrošio preko 230 milijuna eura

Foto: Twitter

Talijanski prvoligaš Milan, suparnik hrvatskog prvaka Rijeke u Europskoj ligi, potvrdio je u petak da je na pojačanja u ovom ljetnom prijelaznom roku potrošio preko 230 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno od Milanovih pojačanja je i napadač hrvatske reprezentacije Nikola Kalinić koji je na San Siro prešao iz Forentine za 20 milijuna eura.

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi prodao je klub u travnju kineskom konzorciju za 740 milijuna eura. Nakon nekoliko sezona koje je Milan završavao osrednjim rezultatima, novi vlasnici se nadaju da će sedmerostrukog osvajača Lige prvaka vratiti među vodeće europske klubove.

“Ovo je bio jako važan prijelazni rok koji je nadmašio sva naša očekivanja, ako ćemo biti iskreni”, izjavio je izvršni direktor kluba Fassone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stvari su se s vremenom razvijale. Inicijalno je ideja bila da potrošimo manje novca, ali smo na kraju potrošili više od 230 milijuna eura, što je jako puno novca”, dodao je.

Pojačanja koja su stigla u Milan ovo ljeto su, osim Kalinića, portugalski napadač Andre Silva, turski veznjak Hakan Calhanoglu, švicarski lijevi bek Ricardo Rodriguez, argentinski veznjak Lucas Biglia i talijanski branič Leonardo Bonucci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.