Švedski izbornik brani Ibrahimovića

Foto: wikipedia

Izbornik švedske nogometne reprezentacije Erik Hamren stao je u obranu Zlatana Ibrahimovića koji se našao na udaru francuske javnosti nakon što je poslije utakmice protiv Bordeauxa neprimjerenim riječima uvrijedio suca, ali i Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada osjetimo nepravdu želimo reći sve što nam je na srcu. Tako je reagirao i Ibrahimović. Potrebno je uzeti u obzir i kontekst u kojem su uvrede izrečene,” kazao je švedski izbornik.

Hamren je naglasio kako se incident dogodio odmah nakon utakmice kada je još sve bilo nabijeno emocijama.

“Kada bi poslije utakmica bio uključen mikrofon u svlačionicama, čuli bi svakakve gluposti. Ibrahimović to nije izgovorio na konferenciji za novinare,” rekao je Hamren dodavši kako ovaj incident neće utjecati na ‘Ibrinu’ poziciju u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ibrahimović je fantastičan igrač. Izuzetno je važno što imamo igrača svjetskog kalibra kao što je on,” poručio je švedski strateg.

Ibrahimović se ispričao za izrečene uvrede koji su izazvale široku osudu, ne samo sudačke organizacije u Francuskoj, već i vodećih političara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.