Svestrani Lovro Dokić oduševio pjevanjem: glumac, fotograf i naš najmlađi paraolimpijac u povijesti!

Foto: fah

Najmlađi hrvatski paraolimpijac Lovro Dokić rođen je bez lijeve podlaktice, ali svira klavir, pjeva i bavi se skijanjem. Sada se natječe u showu ‘Zvijezde – ljetni hit’ .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne smatram to hendikepom i uopće ne volim tu riječ. Odmalena su me učili da je to normalna stvar pa sam tako počeo svoj nedostatak pretvarati u prednost”, samouvjereno kaže Lovre za 24sata.

“S prijateljima sam osnovao klapu Glam. Cijelo to društvo su Janjevci, a glazbeni stručnjaci imaju visoko mišljenje o janjevačkim klapama”, smatra Lovre koji se prijavio u show sam jer je vjerovao kako je njegov glas dovoljno dobar da prođe audiciju.

“Za školu smatram da je najbolji korak koji sam poduzeo. Kad bih pobijedio, bio bih presretan zbog ljetnog hita, a novčani dio bih volio uložiti u posao kojim bi se dalje bavio”; poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.