Svjetska karate liga: Hrvatska karatistica Ivana Bebek osvojila srebrnu medalju

Foto: facebook

Hrvatska karatistica Ivana Bebek osvojila je srebrnu medalju na turniru Svjetske karate lige u španjolskom gradu Toledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju za naslov pobjednice u kategoriji do 68 kg Bebek je izgubila od Njemice Johanne Kneer sa 6-0.

U 1. kolu naša predstavnica bila je slobodna, a onda su uslijedile četiri pobjede. Bebek je svladala Francuskinju Leu Avazeri s 2-1, u susretu s Novozelanđankom Amy Thomason završilo je 1-1, ali je Bebek išla dalje zahvaljujući prvom osvojenom bodu. U nastavku je slavila protiv Ruskinje Anastasije Gudilove 2-0 i Amerikanke Cheryl Murphy 1-0.

Ljiljana Pendić izgubila je u repasažu kategorije do 55 kg od Argentinke Michaele Giuliane Novak sa 4-0. Prije toga Pendić je bila slobodna u 1. kolu, pobijedila Belgijanku Nadiu Otten 3-0 i izgubila od Engleskinje Carle Burkitt 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupio je i Neven Martić koji je nakon uspjeha nad Ericom Khayom Grothom iz Bocvane (4-2) ispao porazom od Čileanca Germana Charpentiera (2-1).

Na natjecanju Svjetske Premier lige u Toledu nastupilo je 825 natjecatelja iz 67 zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.