Svjetski prvak Tin Srbić otkrio kako su završila obećanja: ‘Ne uzrujavam se oko toga’

Foto: snimka zaslona

Nakon nedavne nesreće gimnastičarke Ane Đerek, koja srećom nije završila s tragičnim posljedicama, je li se što promijenilo u skromnim uvjetima rada Tina Srbića nakon osvajanja svjetskog zlata prošle godine, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno toga se promijenilo u smislu osjećaja prema gimnastici i stavu. Sada imam želju pokazati drugima da to nije bilo slučajno već da jesam na toj razini”, rekao je Srbić.

Jesu li se uvjeti rada poboljšali?

“Najviše se obećavalo oko te dvorane pa je prošlo jako puno vremena, pola godine, čak i više da se nije ništa oko toga promijenilo, a sponzori… Tu je bilo nekih stvari, gluposti koje ja ne znam kako si neki ljudi mogu dopustiti koji rade u takvim firmama. Ne uzrujavam se oko toga”, istaknuo je Srbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetio je Anu Đerek: “Dobro je, oporavlja se. Da je taj skok radila u dvorani koja ima jamu s normalnim spužvama, vjerojatno ne bi došlo do tako teške povrede. To je gimnastika. Treba biti maksimalno koncentriran svake sekunde treninga.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.