Svjetsko prvenstvo: Hrvatska svladala Japan s 8 golova razlike

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija u Münchenu igra trenutno susret drugoga kola skupine B Svjetskog prvenstva protiv Japana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izjednačenja odmah na otvorenju, Hrvatska je povela 7:1 . Ubrzo su Japanci stigli na zaostatak od tri pogotka 6:9. No, Hrvatska se vraća na rezultat +6, te na +7. Završilo je prvo poluvrijeme 18:13.

Japanci su došli na 4 gola zaostatka ali to su brzo naši riješiči. Vrlo brzo Hrvatska dolazi do prednosti od 10 razlike, 26:16. Na kraju odnosimo pobjedu 35:27

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.