Svjetsko prvenstvo, Milan Badelj uoči Islanda: ‘Podrška navijača daje nam dodatnu snagu’

Foto: fah

Ne možemo se zamarati time što drugi misle ili govore, ili načinima tko kako kalkulira, naglasio je veznjak hrvatske reprezentacije Milan Badelj na novinarskoj konferenciji u Rostovu na Donu uoči sutrašnjeg ogleda protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je uoči zadnjeg kola osigurala prolaz u osminu finala, ali ne i prvo mjesto u skupini. Za potvrdu ‘jedinice’ hrvatskoj vrsti će biti dovoljan i bod, a možemo biti prvi i u slučaju poraza, no tada ćemo ovisiti o rezultatu utakmice Argentina – Nigerija.
“Zamislite da je obrnuto. Sve momčadi gledaju nekoliko koraka unaprijed i izbornikovo je pravo pripremiti treću utakmicu onako kako misli da je najbolje. Moramo biti koncentrirani na prvu sljedeću utakmicu, to je jedini pravi put,” kazao je veznjak Fiorentine.
Badelj smatra kako ‘Vatreni’ na “World Cupu” mogu daleko.
“Vjerujem da ova momčad može daleko. Ostavljamo dojam smirenosti jer uistinu jesmo smireni. Imamo iskustva s prošlih turnira, gdje su stvari ispale kako su ispale, no svjesni smo svoje snage. Mislim da nismo zaneseni ovim pobjedama, no znamo da moramo nastaviti tako dalje želimo li ostvariti pravi rezultat”.
Naglasio je kako ćemo u utorak igrati protiv suparnika kojeg odlično poznajemo.
“Imali smo priliku dobro upoznati Islanđane, kao i oni nas, a u zadnjoj su utakmici, u Reykjaviku, iskoristili svoju šansu za pobjedu. Raduje me sutrašnja utakmica, i vjerujem da ćemo naći način za pobjedu i iskupiti se za prošlogodišnji poraz”
Badelj se osvrnuo i na podršku navijača poručivši kako to igračima daje dodatnu snagu.
“Svjesni smo koliko nas ljudi prate, koliko nam žele dobro i koliko sanjaju uspjeh zajedno s nama. To nam daje dodatnu snagu, zato hvala svima koji svojim primjerom pokazuju koliko im znači reprezentacija,” kazao je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.