Tata dječaka koji je bio uz Modrića na pozornici: ‘Moj Petar jako voli Luku i za njega postoji samo on’

Foto: Snimka zaslona

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju dočekalo je jučer na ulicama Zagreba pri povratku sa SP-a iz Rusije više od pola milijuna Hrvata. Među njima je bio dječak Petar s tatom Mladenom. Kapetan Vatrenih Luka  Modrić dječaka je pozvao je na pozornicu i tako mu ostvario san.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tata Mladen u razgovoru za HRT je objasnio koliko kapetan Luka Modrić znači njegovom sinu.

“Petar voli Luku Modrića i uvijek je samo Luka. Mislio je da ga on jedini čeka na trgu – Moj Petar i on. Međutim, kad smo stigli, vidio je kolika je gužva i shvatio da ne može doći do Luke Modrića. Čekali smo četiri, pet sati, a Petar je svako malo pitao sve oko sebe: Gdje je Luka?”, kazao je ponosno tata ponosnog dječaka.

Mladen je rekao kako mu je u jednom trenutku jedan od navijača uzeo Petra za ruku te rekao: ” Otišli su zajedno s još dva navijača i u jednom trenutku tata Mladen je izgubio sina iz vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nazvao sam tri kćeri i sina koji su bili ondje, ženu kod kuće, i rekao im da sam izgubio Petra. Tek kad sam dobio poruku od prijatelja, koji je doček gledao doma na televiziji i koji je htio čestitati Petru”, kazao je Mladen, koji je istaknuo kako nema veze s nogometom i u tom svijetu nikoga ne poznaje.

Što je o dojmovima koji su nakon svega ostali rekao tata Mladen?

“Toliko je bio spontan moj Petar, a i Luka. On je dijete s posebnim potrebama i njemu to jako puno znači. Nije se još stigao vidjeti s prijateljima. Još smo doma i sređujemo dojmove…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.