Terzić nije iskoristio Kramarićev poklon: Teško je pronaći riječi za ovo

Foto: fah

Bayern je jučer neočekivano remizirao s Hoffenheimom te ostao bez dva boda, a u isto vrijeme njihov konkurent u utrci za naslov Borussija iz Dortmunda imala je sve u svojim rukama i mogla se bodovno izjednačiti s Bavarcima, ali uspjela je prosuti nemoguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenheim je zahvaljujući fantastičnom golu našeg Andreja Kramarića iz slobodnog udaraca odnio bod iz Münchena i dao priliku Borussiji da se pobjedom nad Stuttgartom izjednači na vrhu s Bayernom.

Nakon prvih 45 minuta u Stuttgartu činilo se kako će Borussija vrlo lako doći do tri boda, imali su 2:0 već nakon 35 minuta igre i igrača više, ali onda šok i dva gola Sosinog Stuttgarta, uspjela je Borussija na kraju opet povesti u sudačkoj nadoknadi, ali momčad koju vodi njemački stručnjak hrvatskih korijena Edin Terzić primila je gol u sedmoj minuti sudačke nadoknade i ostala bez punog plijena.

Takav rasplet nije najbolje sjeo Terziću, on nije imao pravih riječi da opiše igru svoje momčadi i prosute bodove, a sve je nazvao glupošću i velikim razočaranjem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teško je pronaći riječi za ovo. Mislio sam da smo već proživjeli najgluplju stvar sezone, ali ovo je nadišlo i taj scenarij. Konkuriramo jedino za Bundesligu, želimo igrati za naslov i ostaviti kožu ako treba, poručio je Terzić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.