Teška kazna za Antu Rebića u ključnim trenucima sezone za Milan

Foto: fah

Milan, kako odmiče prvenstvo Italije, posreće te sve više zaostaje u borbi za naslov prvaka kojem je najbliži vodeći milanski Inter. Momčad Milana poražena je na svom terenu u derbiju od Napolija prošlog vikenda, isključen je hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je u igru ušao u 60. minuti, a u 2. minuti nadoknade pocrvenio zbog prigovora sucu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Vatreni direktno isključen zbog spominjanja majke glavnom arbitru, po drugoj verziji u naletu bijesa sasuo mu je par sočnih talijanskih psovski, no sada više nije ni bitno. Rebić je dobio dodatnu kaznu od dvije utakmice suspenzije i neće moći pomoći Milanu u 28. i 29. kolu, prvo na gostovanju kod Fiorentine, a potom protiv Sampdorie na San Siru, pišu Sportske novosti.

Isključenje Ante Rebića stiglo je u najgore vrijeme za klub iz Milana, koji je i inače u problemima zbog ozjeda glavnih igrača (Ibrahimović, Rebić, Mandžukić, Calhanoglu). Deset kola prije kraja Inter ima 65 bodova, čak 9 više od Milana uz isti broj utakmica. Inter, za koji igraju hrvatski rerezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić, u sjajnoj su poziciji da nakon desetak godina ponovno osvoje naslov prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.