Tko je rekao da ih nema? I SDP-ovci u ‘euforiji’ zbog velikog uspjeha Vatrenih, prednjače Stazić i Maras!

Foto: Snimka zaslona

I dok čitava Hrvatska, kako u domovini tako i diljem svijeta, naše dijaspore, u svakom mjestu gdje žive Hrvati, slavi niz pobjeda Vatrenih na Svjetskom prvenstvu te plasman u četvrtfinale poslije pobjede nad Danskom, SDP-ovci u Zagrebu svim srcem, na svoj način,  navijaju za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno se ističu Nenad Stazić te Gordan Maras. Naime, podsjetimo,  Stazić je u Saboru jasno i potvrdio za koju će reprezentaciju navijati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

”Svi u kockastim dresovima, baš svi, navijaju za jugoslavensku reprezentaciju…’‘ Dakako, prvi Stazić među njima. Jedini problem ugledni SDP-ovac, Nenad Stazić ima s vremenom. Naime, pogriješio je saborski zastupnik SDP-a godinu, ne samo godinu već cijelo stoljeće. Jugoslavija ne postoji već dvadeset i sedam godina, a i ona Miloševićeva, SRJ, s ”dva oka u glavi”, raspala se prije petnaestak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane u navijačkoj euforiji je Gordan Maras, koji je nedavno pobijedio na SDP-ovim unutarpartijskim izborima u Zagrebu, koje neki nazivaju i unutarpartijskim obračunima. Navodno je Milanovićeva demokratska struja pobijedila Bernardićevu demokratsku struju.

Što muči Marasa?

Hrvatska predsjednica, o svom trošku, otputovala je u Nižnji Novgorod kako bi bodrila Vatrene na putu do novog uspjeha, koji hrvatski nogomet čeka kao ozeblo Sunce 20 godina. Nakon velike pobjede protiv Danske, nakon drame,  Kolinda Grabar – Kitarović odlučila je čestitati izborniku Zlatku Daliću te igračima, sportskim junacima naše domovine. Došla je u svlačionicu Vatrenih te čestitala izborniku, kao i reprezentativcima. Nešto je slično, podsjetimo, prije četiri godine na SP-u u Brazilu napravila Anglela Merkel, kad je slavila zajedno s njemačkim reprezentativcima naslov svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Snimka zaslona

Nijemce je takva gesta kancelarke tada oduševila, vjerojatno i njemački SDP s tim nije imao problema. Da nije navijač Jugoslavije bio bi oduševljen i Nenad Stazić.  Morat će i Nijemci promijeniti modni izričaj i obući ”kockice.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatskoj je situacija nešto drugačija,  naši SDP-ovci teško podnose konkurenciju i činjenicu da netko, uz njih, navija za Vatrene, tako je Gordan Maras komentirao posjet hrvatske predsjednice Vatrenima.

Što je u navijačkoj euforiji napisao na Facebooku šef zagrebačkih SDP-ovaca?

“Vidim da predsjednica nije mogla pričekati da se igrači istuširaju, pa ih je izgrlila još znojne od tekme. Ne znam je li primjetila, ali pola ih je bilo u gaćama. Mislim da Modrić i društvo ipak ne trebaju live u gaćama iz svlačionice. Bez obzira što se KGK ne može strpiti. Ovo je stil kako bi rekao njezin prijatelj – AJMOOOO!
Dobro, nema veze, ipak ona sve to radi zbog Hrvatske!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored ovakvih navijača za hrvatsku reprezentaciju nema straha, barem do finala, ako ne i do Katara za četiri godine.

Očekuju su i navijački, euforični ispadi Ranka Ostojića i Željka Jovanovića. ”Neka vide da ih ima…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.