Tko se sve naklonio nogometnom kralju Europe, Luki Modriću? ‘Svi smo ponosni što te imamo kapetane…’

Foto: Snimka zaslona/Instagram

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić na svečanoj ceremoniji u Monte Carlu proglašen je najboljim igračem Europe. Na samoj ceremoniji nije bilo Cristiana Ronalda, što je čitav europski nogometni svijet popratio negodovanjem te podsmijehom. Ronaldo nije niti čestitao Hrvatu, no, to je već njegov problem i njegova nesreća. Vrhunski nogometaš, no, očito ne takav sportaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Luke sezona je za sva vremena, malo je reći za pamćenje. Naime, Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojila 2. mjesto, Luka je proglašen najboljim igračem natjecanja, stotine tisuća Hrvata dočekale su Vatrene po povratku u domovinu. S Realom je Luka osvojio Ligu prvaka, i to treći puta uzastopno.  Dakle, svi se slažu, osim onih koji i dalje nariču, a dolaze iz tabora Cristiana Ronalda, Hrvat je posve zasluženo primio nagradu.

Spomenimo kako je Luka prvi Hrvat kome je to uspjelo te se već sada i prije završetka nevjerojatne karijere, može reći – Luka je najbolji hrvatski nogometaš svih vremena. Svaka čast Bobanu, Šukeru, Dražanu Jerkoviću, Mari Wolfu, Bajdi Vukasu

Real je posve očekivano dao punu podršku svom veznjaku. Trener Reala Julen Lopetegui uputio je čestitku kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neću komentirati ničije izjave. Sretan sam jer je Luka Modrić osvojio nagradu,” poručio je Lopetegui pa je objasnio i zašto smatra, kao i mnogi, da je Luka nagradu posve zaslužio:

“Luka je naš igrač i potpuno je zaslužio nagradu . On u svojoj igri kombinira individualnu kvalitetu s kolektivnom komponentom, a posebno volim način na koji on priča i kako gleda na nogomet. Kao što je rekao, momčadske nagrade su mu puno draže od individualnih priznanja.”

Kapetanu su čestitali i suigrači iz reprezentacije preko društvenih mreža. Još ranije čestitali su mu i Ivan Perišić te Zlatko Dalić.  Čestitku je uputila i UEFA te mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa on više nema mjesta u kući za silne nagrade koje je primio,” poručio je  donedavni Vatreni Vedran Ćorluka .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zasluženo. Bravo brate, bravo kapetane… svi smo ponosni što te imamo,” s druge strane napisao je Ivan Rakitić .

“Najbolji si i svaka ti čast na tome! Nisi samo na terenu uzor nego i van njega, prošao si kroz pakao i na kraju svega ostao si uvijek svoj,” poruka je Dejana Lovrena , dok je Šime Vrsaljko napisao:

@lukamodric10 SNOVI SU POSTALI STVARNOST??KAPETANE ČESTITAM TI OD ❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

“Snovi su postali stvarnost. Kapetane čestitam od srca”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.