Tomić: Želimo završiti sezonu na najbolji mogući način, a to je trofej

tomić
Foto: fah

– Zahvaljujem svima koji su došli podržati narod Ukrajine u njihovim teškim trenucima. Kako ste sami rekli, rezultat je u drugom planu. Međutim, sve u svemu prošlo je u jednoj fer utakmici. Nadam se da smo mi dali jedan svoj doprinos narodu Ukrajine, rekao je trener Rijeke Goran Tomić nakon remija 1:1 s ukrajinskom reprezentacijom u humanitarnoj utakmici na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strateg Rijeke zadovoljan je utakmicom, ali i igrom mladih igrača koji su dobili priliku.

– Nitko ne voli izgubiti i kada se radi o jednoj humanitarnoj utakmici. Apsolutno sa svim sam zadovoljan. Sigurno je utakmica poslužila svrsi. Sigurno jedna velika priprema, naravno, prvo za subotu za Hrvatskog dragovoljca i nakon toga za finale Kupa.

Za osam dana Rijeka igra ključnu utakmicu sezone, finale Hrvatskoga kupa protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno jedna velika utakmica za naš klub. Međutim, s druge strane mi smo naše ciljeve ostvarili, a to je plasman u europska mjesta. To je glavni cilj sezone, ali sigurno da želimo završiti sezonu na najbolji mogući način, a to je trofej, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.