Torcida nakon HNS-ove zabrane sprema navijački spektakl

Split, 10.05.2019 - Utakmica 33. kola Prve HNL Hajduk - Slaven Belupo. Na slici Torcida. foto HINA/ Mario Strmotić/ ms

Hajduk igra u subotu protiv Istre bez podrške navijača jer ga je HNS kaznio zbog izgreda na Jadranskom derbiju koji je u sklopu 30. kola odigran na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, navijači se ne daju.

“”Kao što znate, ovu nedjelju na utakmici Hajduk-Istra, s početkom odigravanja u 16:30h, na kojoj na žalost ne možemo prisustvovati zbog kazne praznih tribina poljudskog stadiona. Zato Vas pozivamo sve da se u nedjelju nađemo na velikom parkingu na Lovrincu u 15:30h, odakle ćemo svi zajedno u karuselu napraviti đir po gradu, uz zvukove sirena, barjake i pjesmu, pokazati svima dišpet i prkos prema zabranama i našu ljubav prema Hajduku.

Iza karusela organiziramo druženje i gledanje utakmice u Klubu navijača. Pokažimo svima da nas zabrane čine još jačima, i napravimo uvod u ono što slijedi, a to je invazija na Maksimir!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemir i strast, Torcida Split”, obavijestila je Torcida putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.