Torcida se okomila na Vilsona Džonija i legende Hajduka: ‘To su pokazatelji psihičkih problema’

Foto: fah

Protekli vikend na Poljudu bio je vrlo buran, ako već Hajduku ne ide dobro u prvenstvu, pa ni u Kupu, idu mu dobro međusobna prepucavanja. Naime, na tradicionalnoj Hajdukovoj “Biloj noći” na Pagu bivša Hajdukova legenda, Vilson Džoni, kritizirao je predsjednika Hajduka Ivana Kosa i klupsko vodstvo. Džoni je prozvao kolege veterane Hajduka riječima da nemaju hrabrosti suprotstaviti se takvom ponašanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hajduk živi vječno sa svojim navijačima, Torcidom i veteranima, ali nismo za njega koji dođe iz Osijeka i ovako kroji politiku”, rekao je Vilson Džoni ljut što predsjednik Hajduka nije pozdravio legende kluba na ulasku i s pozornice. Dan kasnije opovrgnuo je neke tvrdnje, nekih medija, da je vrijeđao Ivana Kosa i da je bio pijan. Džoni je smatra kako je rekao isključivo istinu.

Oglasila se i navijačka skupina Torcida koja najoštrije osuđuje riječi Vilsona Džonija.

“Ako se stavi na stranu da je tituliranje samih sebe ‘legendama’ pokazatelj dubokog psihičkog problema, ti ljudi koji sada galame nakon što su 20-ak godina šutili, su često i sami bili sudionici najvećih nepravilnosti u klubu, koje su dovele gotovo do stečaja Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio njih pasivnim promatranjem kriminala, a većina i aktivnim učestvovanjem u čerupanju kluba; besplatna putovanja, besplatne karte, dnevnice i ogromne količine jela i alkohola, a sve na račun kluba, bile su povlastice pojedinih ‘legendi’. Danas ih više nemaju, pa je i razumljivo čemu nervoza.

U ime svih navijača Hajduka pozivamo pojedine bivše igrače da prestanu očekivati da će klub biti njihova krčma do smrti te sramotiti Hajduk!

Posebno upozoravamo da se nitko u svojim budalaštinama nema pravo pozivati na Torcidu, jer će zbog toga snositi sve pravne posljedice”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.