Tragedija: Poginuo nogometaš iz Vrbovca, nekoliko sati ranije odigrao zadnju utakmicu

Foto: MUP

U jučerašnjoj prometnoj nesreći poginuo je 28-godišnji Ivan Colarić, nogometaš NK-a Ban Jelačić iz Banova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometna nesreća dogodila se sinoć oko 20 sati, a u nesreći je ozlijeđen i njegov suigrač iz kluba, koji će danas biti pušten iz bolnice, prenosi Radio Vrbovec.

NK Ban Jelačić dirljivom objavom oprostio se od Ivana.

”Jučer u večernjim satima naš klub zadesila je velika tragedija. U prometnoj nesreći život je izgubio naš suigrač i veliki prijatelj Ivan Colarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragi naš Cole, nema tih riječi kojima bismo opisali sve što si učinio za ovaj klub u ovih pet godina. Bila je velika čast igrati i veseliti se s tobom, tvoja vječna pozitiva unijela je toliko radosti u naš mali klub. Zauvijek ćeš živjeti u našim mislima i srcima, a tvojoj obitelji želimo puno snage u ovim teškim trenucima za sve nas. Počivao u miru Božjem”, stoji u objavi kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.