Tramezzani: ‘Znali smo da ovo neće biti laka utakmica i tako smo je i pripremali’

Foto: fah

Hajduk je svladao Varaždin 1:0 pogotkom Marka Livaje iz kaznenog udarca u 89. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Znali smo da ovo neće biti laka utakmica i tako smo je i pripremali. Željeli smo igrati našu igru, a u situacijama kada nemamo loptu biti agresivni. Znali smo da će Varaždin biti postavljen nisko i da će nas čekati. Nismo previše riskirali u obrambenom dijelu, a kada smo imali loptu u nogama, to je izgledalo dobro. Pokušavali smo igrati brzo. Imali smo dosta prilika, pogotovo u prvom dijelu. U drugom smo bili strpljivi i mislim da je naša pobjeda na kraju zaslužena”, rekao je Hajdukov trener Paolo Tramezzani.

”Neće biti Simića, a već otprije nemamo Dimitrova i Mujakića. To su situacije u kojima treba nešto izmisliti. Srećom, imamo tri dana za dobro razmisliti pa vidjeti kako složiti obranu. Uvjeren sam da ćemo naći rješenje”, zaključio je Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.