Treći trijumf u nizu: Estonac Ott Tänak pobjednik relija po Turskoj

Foto: Twitter

Estonac Ott Tänak (Toyota) je pobjednik relija po Turskoj, desete etape svjetskog prvenstva, što mu je treća pobjeda u tri zadnja relija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tänak se zahvaljujući ovoj pobjedi probio na drugo mjesto u ukupnom poretku ispred Sebastiena Ogiera ((M-Sport Ford), vodeći je i dalje Belgijanac Thierry Neuville (Hyundai). Neuville ima 13 bodova prednosti ispred Tänaka u ukupnom poretku i 23 ispred trećeplasiranog Ogiera.

Pored Estonca, koji je slavio na reliju u Finskoj i u Njemačkoj, na pobjedničkom postolju su se našli Finac Jari-Matti Latvala (Toyota) kao drugi i Novozelanđanin Hayden Paddon (Hyundai) kao treći.

Rezultati relija po Turskoj:
1. Ott Tänak-Martin Järveoja (EST/Toyota Yaris) 3h59:24.5
2. Jari-Matti Latvala-Miikka Anttila (FIN/Toyota Yaris) à 22.3
3. Hayden Paddon-Seb Marshall (NZL-GBR/Hyundai i20) 1:46.3
4. Teemu Suninen-Mikko Markkula (FIN/Ford Fiesta) 4:10.9
5. Andreas Mikkelsen-Anders Jaeger (NOR/Hyundai i20) 7:11.7

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.