Trener Atalante: ‘Nismo nezreli, neće nas pokolebati ambijent’

Zagreb, 17.09.2019. - Konferencija za medije Atalante BC uoči utakmice 1. kola skupine UEFA Lige prvaka protiv GNK Dinama. Na fotografiji trener Gian Piero Gasperini. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Pred Atalantom je prvi nastup u povijesti Lige prvaka, ali trener talijanskog sastava Gian Piero Gasperini ne strahuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Atalanta nije nezrela ekipa. Imamo momčad punu stranaca i iskusnih igrača. Već smo igrali velike europske utakmice. Nije sreća ili slučajnost što smo ovdje, ambijent nas neće pokolebati. Zanima nas jedino teren,” kazao je.

“Znatiželjni smo uoči našeg prvog nastupa u Ligi prvaka. Želimo vidjeti možemo li se u Europi nadmetati na ovom nivou. Ja vjerujem da možemo,” kazao je dodavši: “Svi se pozitivno osjećamo. Naš plasman u Ligu prvaka nije bio slučajan jer već godinama igramo dobro.”

“Ispred nas je šest utakmica u skupini. U srijedu nas protiv Dinama očekuje važna utakmica, ali ne i odlučujuća. Za nas je najvažnije da odigramo kvalitetno, a onda ćemo vidjeti koliko možemo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U Ligi prvaka nema slabe momčadi. Dinamo je iskusna momčad, dobro smo ih proučili, kao što su i oni nas, ali nadam se dobrom rezultatu”, poručio je.

Govorio je i o hrvatskom veznaku Marku Pašaliću.

“Prošla sezona mu je donijela napredak u igri. I ove sezone je započeo odlično. Ima potencijal biti još bolji. Znam da je zabio Dinamu u dresu Hajduka, nadam se kako će to ponoviti i sutra.”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.