(FOTO, VIDEO) Niko Kovač najavio utakmicu protiv Crvene zvezde: ‘U svakoj utakmici pokušavamo napadati’

Foto: fah

Bivši hrvatski izbornik, Niko Kovač, aktualni trener Bayerna, na tiskovnoj konferenciji uoči utakmice prvog kola grupne faze Lige prvaka Bayern – Crvena zvezda na Allianz Areni, najavio je utakmicu, ali je i pohvalio beogradsku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Kovač je, iako je Bayern apsolutni favorit, pozvao svoje igrače na oprez. S razlogom, u domaćem prvenstvu nogometaši Bayerna ipak nisu krenuli kako se očekivalo, dva kiksa na početku nove sezone Bundeslige previše su za klub Bayernovog renomea. Bavarci osciliraju, od sjajne igre do totalnog sivila. Bayern u novoj sezoni ima vrlo velike ambicije u Ligi prvaka, sudeći prema izjavama nekih čelnika bavarskog kluba želje su otići do kraja, do samog finala.

“Imaju vrlo iskusnu ekipu, ali imamo i mi. U svakoj utakmici pokušavamo napadati, nebitno radi li se o Bundesligi ili Ligi prvaka. Važno je dobro otvoriti utakmicu. Imamo kvalitetu, momci se dobro poznaju, ali nijedan od njih ne smije podcijeniti Crvenu zvezdu”, kazao je hrvatski strateg novinarima na presici u Muenchenu u najavi utakmice protiv Zvezde.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Podsjetimo, Niko je trenirao i srpskog igrača Luku Jovića, danas nogometaša Reala, ali i bivšeg igrača Crvene zvezde, Kovač tvrdi kako se s njim nije čuo uoči utakmice na Allianz Areni. Uostalom, zašto i bi? Ako Bayern ne može pobijediti Zvezdu bez pomoći Jovića onda mu nitko u Ligi prvaka ne može pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam pričao s njim (s Jovićem op. a. ) o Crvenoj zvezdi. On je sada nogometaš Real Madrida. Kao što sam i rekao, pogledao sam veliki broj utakmica Zvezde. Znam da imaju sjajne nogometaše. Morat ćemo im oduzeti loptu. To je naš plan, sve ostalo ćemo komentirati nakon utakmice”, rekao je Niko Kovač.

Hrvatski trener tvrdi kako je dobro analizirao igru Crvene zvezde…

”Ne samo da sam ih gledao ove godine, već sam to radio i prošle. Pred domaćom publikom su potpuno drugačija ekipa, ali u srijedu mi igramo pred našim navijačima. Marko Marin je ključan igrač, znam nosi nadimak ‘beogradski Messi’ i da je on najopasniji, pazit ćemo na njega”, zaključio je bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.