Trener Babić otkrio zašto vjeruje: Bio je taj trenutak u mom životu kada sam shvatio da ne mogu dalje vlastitim snagama

Foto: fah

“Jednostavno, osjećam se lijepo kada razmišljam o Isusu, kada idem na svetu misu, kada sam bez grijeha, što nažalost i nije uvijek slučaj, ali zato imamo svetu ispovijed. Trudim se da u mom životu bude što manje grijeha, jer tada osjećam kako sam bliže Bogu. Zato vjerujem”, rekao je trener hrvatske rukometne reprezentacije u emisiji ‘Zašto vjerujem’ Hrvatskog katoličkog radija urednika Ante Novaka, 16. siječnja 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić je ispričao kako je rođen u katoličkoj obitelji u kojoj je bio ‘primoran’ ići na misu, ali i kako je s vremenom počeo razvijati osoban odnos s Isusom i spoznavati katoličku vjeru. Imao je u svom životu i fazu kada je bio udaljen od Boga i Crkve.
“Bio je taj trenutak u mom životu kada sam shvatio da ne mogu dalje vlastitim snagama”, ispričao je rukometni trener i progovorio o važnosti molitve u svom životu i važnosti Međugorja.

“Blažena Djevica Marija puno mi je pomogla u trenucima moje nesigurnosti. Dala mi je toplinu i radost u srcu. I danas idem u Međugorje”, ispričao je Babić, rekavši kako mu je Gospa bila ta koja je označila njegov svjesni povratak vjeri.

Za taj povratak jako je bio važan i velečasni Zlatko Sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovor s njim približio mi je Isusa na jedan specifičan način, pun ljubavi. Mogu reći da mi je tada Duh Sveti ponovno dotakao srce”, prisjeća se sportaš.

Ostali dio njegova jakog i iskrenog svjedočanstva poslušajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.