Trener Hajduka nakon nakon remija u Rumunjskoj: Čeka nas paklen uzvrat!

Foto: Hajduk.hr, Miro Gabela

Hajduk se u posljednjim trenucima izvukao u Rumunjskoj, pogotkom novog pojačanja Saida izvukli su Splićani neriješen rezultat u utakmici 2. pretkola Europske lige. Naravno, da je netko prije utakmice Hajduku ponudio ovakav rezultat vjerojatno bi Hajduk objeručke prihvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Rumunji nakon samo 20-tak minuta imali dva pogotka prednosti Splićani se nisu predavali te su postepeno preuzimali kontrolu igre i do kraje utakmice s dva gola preokrenuli rezultat. Završilo je 2:2. Hajduk su pogocima spasili Said i Franck Ohandza. Kad je trener Pušnik njega uveo u igru sve se promijenilo – nabolje.

S obzirom na razvoj situacije i s obzirom kako je na početku izgledalo, Marijan Pušnik, trener Hajduka, mogao je biti zadovoljan.

“Nakon svega moram biti iskren i priznati da su nas pomazili sreća i velika pogreška na kraju utakmice golmana Grahovca. Katastrofalno smo počeli utakmicu, igrali smo tako da smo se trudili dodavati što je više moguće loptu Iasijevim igračima. Ipak, većina naših igrača su jako mladi, vjerojatno su se malo prepali. Mogu oni puno više i to će pokazati na sljedećim utakmicama. Od srca im čestitam što su našli snage da se vrate nakon 0:2. Ohandza je sjajan igrač, ali i igrač koji je mjesecima bio ozlijeđen, polako ga vraćamo u život. Ja mu se osobno zahvaljujem zato što se žrtvovao, on je tražio da igra. Nisam ga mislio ni povesti, on je rekao da može, igrača takvog karaktera Hajduk treba. Rezultat utakmice na kraju je realan, no, to je samo poluvrijeme, mogu reći da nas čeka paklen uzvrat pred našom brojnom publikom”, rekao je nakon utakmice trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane trener Lasija Nicolo Napoli bio je očajan poslije triler završnice i gola primljenog u posljednjim sekundama utakmice.

”Mi smo zaslužili puno više od 2:2, tražili smo kontranapad od samog početka. Imali smo 2:1 i darovali smo im izjednačenje. Izjednačenje baca posve drugačiju sliku na ovaj susret. Ipak, ništa još nije gotovo, vidjet ćemo se u Splitu. Tamo neće igrati publika, nego igrači, a mi smo spremni i ne bojimo se. Što se tiče Hajduka, najviše mi se dopao mladi Vlašić”, kazao je poslije utakmice i šokantne završnice trener Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.