Trener Hiberniana: Lijepo je od HNS-a što je pomogao Rijeci odgodom

Foto: snimka zaslona

Večeras od 20 sati Rijeka igra uzvratni susret trećeg pretkola Konferencijske lige protiv škotskog Hiberniana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rijeka se prošli četvrtak pokazala kao teška prepreka, ali ne i nepremostiva. Igrači su toga svjesni i dolazimo ovdje u najboljem mogućem stanju. U prvu smo utakmicu ušli mirne glave i s jasnim ciljem te mislim da se to odrazilo na našu igru. U uzvratu će biti jednako, a veselim se što gostujemo u Europi pred navijačima i dobrom atmosferom”, započeo je trener škotske momčadi Jack Ross.

Iako je momčad Gorana Tomića trebala odigrati susret HNL-a protiv Lokomotive, ali on je odgođen kako bi se Rijeci dalo više vremena za odmor između dvije europske utakmice. Ross je pohvalio taj potez HNS-a.

“Trebali su igrati u nedjelju. Nisam upućen pa ne mogu sa sigurnošću reći da je utakmica odgođena kako bi se pomoglo Rijeci u uzastopnim europskim utakmicama, no ako jest, lijepo je od Hrvatskog nogometnog saveza što je to napravio. Ipak, mi smo spremni i to neće utjecati na nas”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.