Trener Lokomotive: ‘Domaćin je bio konkretnija momčad na terenu’

Foto: fah

Šibenik je s 2:1 pobijedio Lokomotivu na Šubićevcu golovima Antonija Marina, a jedini pogodak Lokomotive zabio je Marko Dabro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je ovo zaslužena pobjeda Šibenika. Igrali smo stvarno dobro u prvom dijelu. Presjekao nas je malo rano primljeni pogodak u 5. minuti, no vratili smo se i nastavili dobro igrati. Imali smo podosta prilika, no nismo iskoristili svoje šanse za zgoditak. Domaćin je bio konkretnija momčad na terenu”, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.

“Šibenik je bio bolja momčad u drugom poluvremenu te u konačnici su postigli dva pogotka za pobjedu. Nismo zabili, možemo sada razbijati glavu i biti tužni, no to je nogomet. Kada ne zabiješ, teško možeš otići s bodovima. Upozoravao sam da imaju dva izuzetno dobra i potentna igrača koji su sada u top formi i oni rade tu razliku na terenu i donose prevagu u korist Šibenika. Okrećemo se utorku i gostovanju u Dugopolju”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.