Trener Lokomotive nakon debakla protiv Dinama je u pravu, ovo je doista tužna realnost hrvatskog doprvaka

Zagreb, 16.8.2020 - Utakmica 1. kola Prve HNL: Dinamo - Lokomotiva. Na slici Tomić Goran trener Lokomotive.foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ua

Dinamo je večeras u ”derbiju kola” deklasirao Lokomotivu, koja je prošle sezone, dakle, praktički prije samo nekoliko dana, igrala možda i najbolji nogomet u Hrvatskoj te je osvojila povijesno drugo mjesto. Večeras je Dinamo Zorana Mamića u derbiju koji to nije bio slavio sa čak 6:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je očekivati da će takva Lokomotiva imati bilo kakve šanse u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Nažalost, Lokosi su potpuno druga momčad, daleko slabija, nego što su to donedavno bili, a svjestan je toga i trener Goran Tomić. I potpuno je nemoćan. Što možete napraviti kad, što zbog korone, što zbog rasprodaje, ostanete bez praktički cijele momčadi?

Lokomotiva je u derbi 1. kola HNL-a ušla bez čak petorice igrača zaraženih koronavirusom, ali i bez šest igrača koje je prodala… Dakle, ovom rasprodajom sebi će svakako Lokosi olakšati uvijek tešku financijsku situaciju, no, učinili su medvjeđu uslugu hrvatskom nogometu.

Igor Štimac je nedavno govorio nešto slično u tom pravcu, malo ga je tko razumio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost, ovo je realno stanje naše ekipe nakon svih odlazaka koje smo imali i uz koronu. Nisam pretjerano razočaran ovim porazom. Igrači su dali sve od sebe, ali to je realnost. Idemo dalje, morat ćemo se u hodu preslagivati, trebat će nam puno vremena”, rekao je Tomić nakon teškog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.