Trener Lokomotive nakon što su osramotili hrvatski nogomet u Švedskoj: ”Ovo je naša realnost”

Foto: fah

Nogometaši Lokomotive doživjeli su debakl u 3. pretkolu Europske lige, bez ispaljenog metka izgubili su od Malmöa. Na kraju je završilo 5:0 za Šveđane, a Zagrepčani su potpuno osramotili sami sebe, ali i hrvatski nogomet. Naravno, i prije utakmice znalo se tko je favorit, no Lokomotiva je prošle sezone igrala sjajno, osvojila drugo mjesto, igrala finale Kupa Hrvatske, a onda su ostali gotovo bez čitave momčadi. Zašto su se natjecali za Europu ako su mislili ovako oslabljeni krenuti u lov na europske kupove?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva je u Švedskoj igrala kao da se radi o nekom prijateljskom susretu, tako se ne predstavlja hrvatski nogomet u Europi, Osijek je, primjerice, ispao od Basela, ali je pao junački, Hajduk je ispao, no borio se protiv Galatasarayja, Lokosi čak ni to.

Nakon utakmice na tiskovnoj konferenciji trener Lokomotive, Goran Tomić, bio je vrlo jasan.

“Ovo je naša realnost. Malmo je zasluženo slavio visokim rezultatom. Ozbiljna su europska ekipa a jakim pojedincima. Ovo je izgledalo poput borbe odrasle osobe i dječaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi. Niti jednom protivniku neće biti lako protiv Malmoa ove sezone. Ponavljam, ovo je naša realnost.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.