Trener Lokomotive: ‘Šanse za prolaz u Europi su nam minimalne’

Foto: fah

Lokomotiva je nakon problema s koronavirusom pobijedila Rijeku 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Lokomotive, Goran Tomić, nakon utakmice je rekao: “Ovo je nevjerojatna pobjeda! Kapa do poda mojim igračima, bili su pravi junaci, baš svi, od prvog do zadnjeg, dali su svoj maksimum. Imali smo, dakako, i dosta sreće, ali to je u ovakvim utakmicama neophodno za dobar rezultat. Iskoristili smo šansu koju smo imali i upisali tri fantastična boda”.

Pohvalio je Hendiju na golu.

“Vratar mora imati svoj dan za pobjedu protiv Rijeke u ovakvim okolnostima. Hendija ga je imao, zaslužuje sve čestitke. Ova nam pobjeda mnogo znači uoči dvoboja s Rapidom, ali moramo biti objektivni i reći da su nam šanse za prolaz minimalne. No, sve dok postoji i najmanja šansa, borit ćemo se do kraja”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rijeke Simon Rožman bio je razočaran: “Čestitke Lokosima za pobjedu. Nismo uspjeli, zabili su nam gol iz jednog jedinog udarca, a mi nismo iskoristili svoje četiri velike zgode. Žao mi je zbog poraza, a utakmica nije bila na željenoj razini, vrućina je smetala i njima i nama, nije bilo pravoga sprinta. Lokomotiva se bolje snašla, bila je spretnija i sretnija i zasluženo dohvatila pobjedu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.