Trener očitao lekciju Pjaci: “Mora steći iskustvo igranja u Serie A, jer ovo nipošto nije hrvatska liga niskog intenziteta i slabe kvalitete”

Foto: fah

Marko Pjaca još jednom zaigrao je u prvoj momčadi Juventusa. I najblaže rečeno, nije oduševio u pobjedi nad Palermom 4:0. Nije mu išlo u rasporedu 4-2-3-1, kao ni kada je Allegri nakon 15 minuta promijenio u 4-3-3, Sturara povukao u sredinu, a Pjacu poslao na desno, a poslije i na lijevo krilo. Utakmicu je završio u rasporedu 4-4-2, ali ni to nije odgovaralo Pjaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je na poluvremenu od Allegrija čuo da nije zadovoljan njegovom igrom i da ima 20 minuta da ga spriječi u naumu da ga zamijeni Cuardadom. Pjaca je nakon pola drugog dijela već krenuo prema aut-liniji kada je vidio da je trener podigao Kolumbijca, no Allegri je imao druge planove i iz igre izvukao drugo krilo Sturara.

Preko njega je Pjaca zamolio trenera za zamjenu jer se ne osjeća dobro, ali želja mu nije ispunjena i Allegri ga je za lošu predstavu kaznio igrom do kraja, a zadnju zamjenu je iskoristio za ulazak Rincona umjesto Marchisia.

Nakon utakmice trener je javno kritizirao Pjacu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pjaca mora steći iskustvo igranja u Serie A, jer ovo nipošto nije hrvatska liga niskog intenziteta i slabe kvalitete, u kojoj je njemu bila dovoljna samo kvaliteta da strši među ostalima. Kako se dokazalo protiv Palerma, u talijanskom prvenstvu klasa nije dovoljna, treba raditi na sebi i za momčad. On je veliki potencijal i to treba pretočiti u to da postane veliki igrač, ali i protiv Palerma je pokazao da se želi žrtvovati i kad mu ne ide. Mlad je i treba mu dati vremena da se razvije”, ipak je sve ublažio na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.