Trener Osijeka: Plan je uspio, malo ćemo i proslaviti ovu pobjedu

Foto: snimka zaslona

Uz odličnu i uvjerljivu predstavu nogometaši Osijeka svladali su Lokomotivu pred svojim navijačima 4-1 u dvoboju 11. kola HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točno 170 sekundi trebalo je Bijelo-plavima da postignu dva pogotka na utakmici protiv Lokomotive i već na samom otvaranju utakmice trasiraju put sigurnoj pobjedi:

– Jako dobro smo ušli u utakmicu, imali puno dobrih trenutaka kao i neke kojima nisam potpuno zadovoljan i na tome ćemo raditi. Generalno gledajući pobjeda od 4:1 kod kuće je jako dobar rezultat i možemo biti zadovoljni ostvarenim, rekao je trener Osijeka Rene Poms.

Sve je bilo riješeno nakon prvih 45 minuta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Željeli smo otvoriti utakmicu agresivno i snažno, pomogao nam je i rani pogodak, ali na kraju to je bio naš plan. Htjeli smo ih iznenaditi od prve minute i ovoga puta plan nam je uspio.

U idućem kolu nogometaši Osijeka gostuju kod Slaven Belupa gdje će tražiti nastavak pozitivnog niza u kojem imaju četiri pobjede i jedan remi.

– Radimo iz tjedna u tjedan, naš je način rada da se pripremamo za svakog suparnika posebno. Malo ćemo proslaviti ovu pobjedu, odmoriti i od idućeg tjedna početi pripremu za sljedeću utakmicu, zaključio je Poms, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.