Trener Reala nakon šokantnog poraza: ‘Ovakve stvari se dogode kada nemate sreće’

Foto: fah

U Ligi prvaka sinoć je cijela Europa svjedočila senzacionalnom porazu Reala od moldavskog Sheriffa koji je na putu do Lige prvaka eliminirao uvjerljivo zagrebački Dinamo. Naime, Sheriff Tiraspol je rezultatom 2:1 savladao veliki Real Madrid. Pogodak odluke zabio je Thili u 89. minuti, ovim je porazom madridski klub pao na drugo mjesto u skupini D Lige prvaka poslije dva odigrana kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Kraljevskog kluba poslije šoka u 2. kolu Lige prvaka…

‘Nismo očekivali ovakvu utakmicu, nismo bili fokusirani u obrani. Nismo imali ni sreće. Imali smo dosta prilika, ali gosti su nas iznenadili u oba navrata kada su pogodili. Loša je to sreća bila za nas. Igrali smo dobro, ali ovakve stvari se dogode kada nemate sreće”, rekao je trener Reala Carlo Ancelotti te je dodao:

”Ovo je nogomet. Pokušali smo sve, ali i oni su dobra ekipa.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.