Trener vaterpolo kluba Jug CO Kobešćak: Igra Barcelonete nam ne leži, ali uvjeren sam u pobjedu

Foto: fah

Trener vaterpolo kluba Jug CO Vjekoslav Kobešćak rekao je u ponedjeljak u Dubrovniku povodom skorašnje utakmice s Barcelonetom, u kojoj bi pobjedom Jugaši osigurali plasman na “Final Six”, kako dubrovački klub čeka težak protivnik koji gaji vaterpolo koji im ne leži, no istaknuo je kako vjeruje u svoju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Utakmica u srijedu je ključna za plasman na Final Six. Čeka nas težak protivnik protiv kojega smo u prvoj utakmici u Barceloni jedva iščupali bod. Jako su brzi, gaje vaterpolo koji nam apsolutno ‘ne leži’, ali poznajemo ih dobro, sve smo podredili ovoj utakmici. Vjerujem u svoju momčad, koja je pokazala kako je najjača onda kad najviše treba”, rekao je Kobešćak.

Kapetan momčadi Marko Bijač vjeruje u pobjedu, a dodao je kako je uvjeren da će njegova momčad u srijedu biti “na visini zadatka”, dok je najbolji poznavatelj Barcelonine momčadi i njen dugogodišnji igrač Felipe Perrone posebno istaknuo obranu kao njihovu jaku snagu.

“Njihova obrana na čelu s Lopezom ključ je svega. Iz nje kreće brzi kontranapad iz kojega su strašno opasni. Ukoliko nam realizacija bude na nivou i ako spriječimo kontre, vjerujem kako ćemo se nakon utakmice veseliti”, kazao je Perrone te dodao kako bodovna prednost koju trenutačno uživa Jug ne znači ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nas čekaju PRO Recco i Eger, a njih Partizan i Hannover”, poentirao je Perrone.

Utakmica 8. kola LEN Lige prvaka Jug CO – Barceloneta igra se u srijedu 20. ožujka s početkom u 20,00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.