Tudor najavio novu važnu utamicu za Hajduk i poručio: ”Vidim puno negativnih stvari, a malo pozitive”

Foto: Snimka zaslona

Hajduk je u prvoj utakmici nastavka Prve hrvatske nogometne lige pobijedio teškom mukom na praznom Poljudu zaprešićki Inter. Splićane su do pobjede, neki će reći, vodili VAR i suci. Kako bilo Hajduk je u 27. kolu osvojio važne bodove u borbi za drugo mjesto na ljestvici koje također vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, no, tri boda je osvojila i Rijeka te je odnos između ova dva kluba na ljestvici ostao isti. Riječani zasad drže to drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 28. kolu momčad Igora Tudora će igrati u Puli, a izuzetno važnu utakmicu, posebno za splitski klub, najavio je već spomenuti trener Hajduka.

“Gledao sam Istru protiv Rijeke. Rijeka je vodila 1:0 u prvom poluvremenu, a dva puta su stigli u kazneni prostor. Istra je na kraju to mogla okrenuti, ekipa koja ima glavu i rep. Ipak, mi smo fokusirani na nas, da budemo bolji nego protiv Intera i da dominiramo. Svaka utakmica u HNL-u je teška, ne vjerujem da će oni igrati bunker poput Intera, ali na nama je da dođemo i uzmemo tri boda.”

Tudor je još jednom prokomentirao pobjedu protiv Intera 2:1 i kontroverzne sudačke odluke, koje za njega uopće nisu sporne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je to prva utakmica nakon dva mjeseca, igračima je bilo čudno i nismo igrali najbolje. Unatoč tome, vjerujem da smo trebali dati četiri ili pet golova. Naša pobjeda je čista, potvrđena i zaslužena. Pogledao sam tri utakmice i sve situacije su bile čiste, VAR je dobrodošao. Da njega nije bilo, Hajduk bi opet bio oštećen. Tako da vidim puno negativnih stvari, a malo pozitive. Nije bilo briljantno, ali je ovdje bilo puno dobrih stvari.”

Splićani su protiv Intera ponovno promašili nekoliko dobrih prilika?

U našoj ekipi nema pravog golgetera, a to nama fali. Pogotovo u ovakvoj utakmici kada igrate protiv bunkera, treba vam netko tko će to na klasu riješiti. No opet, ponavljam, to je bila potpuna dominacija. Smetaju mi priče nakon utakmice, kao da zadnjih 10 godina dobivamo sve po 5:0, kao da 2:1 protiv Intera više nije dobro. Idemo gledati stvari malo pozitivnije, a ne samo da svi sve znamo na riječima. Svi smo jaki na riječima, komentarima i pisanjima. Takav smo grad, ali nema veze. Idemo dalje, gazimo dalje, ide Istra, bit će par promjena. Posavec će braniti, vjerojatno vas to zanima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojam je kako su ponovno zakazali najiskusniji igrači Hajduka, s čime se složio i Tudor, koji tvrdi kako dosta pojedinaca nije imalo svoj dan.

“Bilo je tu još puno detalja koje sam primijetio, radimo na tome. Šestorka u sredini mora napraviti razliku protiv takvih protivnika, a to se nije dogodilo. Prvo poluvrijeme je trebalo biti 3:0 za nas. Jairo je igrač otvorenog prostora, najbolje igra tako, on je više krilo nego napadač, tako da vjerujem da će to biti sve bolje. Pokušavat ćemo neke nove stvari”, poručio je trener ”Bilih”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.