Tudor nakon čudesne pobjede pričao o masonima, interesnim skupinama…

Foto: fah

Hajduk je dobio 6:0, a Tudor je svoju priču za medije posvetio nastavku priče koju je otvorio Mario Stanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Protekli tjedan je bila neka loša energija oko kluba. Kada sam dolazio rekao sam “situacija je teža nego prije”. Začudili ste se, ali mislio sam baš na ovu priču koju sam prošli tjedan osjetio sa Stanićem. Doživjeli smo jedan poraz i odmah se potvrdilo da uvijek oko Hajduka ima interesnih skupina. Međutim, sa naše strane mi branimo klub. Postoji jedna velika negativna energija koja je oko kluba i moram reći, nije bilo tako prije šest-sedam godina. Puno je tih stvari koje truju. Razumijem da dio novinara želi Hajduku bude dobro, normalno da je dio takvih novinara kritičan. To je normalno. Ali, Stanić i ja dobro znamo razlučiti dobre namjere od onih loših. Onih “buona fede” i onih drugih. Mi ćemo biti dovoljno jaki da sve obranimo, ali nemojte misliti da mi ne znamo. Ima puno stvari koje smrde, imaju svoje interese iza, a nisu masoni, ha, ha…. Slušajte, netko radi analizu samo zato da bi pokazao kako neki igrač mora igrati. Stvari su preočito i prejasne. Samo da notirate kada je nešto u dobroj namjeri, a kada nešto smrdi. Malo više pozitive, molim!”, rekao je Tudor, prenose Sportske novosti.

“Uvijek se momčad bazira na skupini od 14-15 igrača koji izvlače cijelu sezonu. U odnosu na zadnju utakmicu bila su tri nova igrača. Kreković je odigrao dobro, nije gubio puno lopti. Tahiraj je bio dobar. Ukupno,možemo biti i bolji. Znate, Gorica je uvijek nezgodna, lijepo je ostvariti ovako okrugli rezultat. Obrana ? Dimitrov je puno bolji na treninzima. Nije mu bilo lako, tek je dva tjedna s nama”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.