U bespotrebnoj košarkaškoj regionalnoj ligi hrvatski klubovi postali kanta za napucavanje: Debakl Splita u Podgorici…

Foto: /Twitter/Budućnost

Kako se i očekivalo u regionalnoj košarkaškoj ABA ligi hrvatski su klubovi kanta za napucavanje. Naime, košarkaši Splita vratili su se u ABA ligu poslije sedam godina, i bolje da nisu. Naime, teško su u sklopu prvog kola poraženi na gostovanju kod favorizirane Budućnosti u Podgorici. Bilo je 84:59 za domaću momčad. Zapravo bila je to igra mačke i miša, tek početkom utakmice su Splićani nešto pokušavali, a onda je crnogorska momčad ubacila u višu brzinu. Daleko je, nažalost, Split od kluba koji je nekad bio više puta na krovu Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da na utakmici nitko nije uspio postići više od 12 koševa, a za momčad Splita toliko koševa zabili su Toni Perković i Marko Luković, za Budućnost s druge strane toliko koševa zabili su Justin Cobbs, Melvin Ejim i Suad Šehović.

U bespotrebnoj regionalnoj košarkaškoj ligi uz Split Hrvatska ima još dva predstavnika, večeras oni nisu igrali. U ponedjeljak Cibona, još jedan posrnuli hrvatski velikan, dočekuje velikog favorita, Crvenu zvezdu, dok se Zadar u petak sastaje s Mornarom iz Bara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.