U masakru u Beogradu ubijena i kći legende Partizana i Crvene zvezde

Beograd, 03.05.2023. - Policija je uhitila učenika sedmog razreda beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", osumnjičenog da je iz očevog pištolja ispalio više hitaca u pravcu učenika i osiguranja ove škole jutros u 8.40 sati, priopćilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije. Na fotografiji novinari preko puta Osnovne škole "Vladislav Ribnikar". foto HINA/ BETAPHOTO/MILOS MISKOV/ ml

Osmero djece i zaštitar ubijeni su u pucnjavi u osnovnoj školi u Beogradu, na njih je u krvavom pohodu pucao 13-godišnji učenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Nova.rs, među ubijenima je i kći Dragana Kobiljskog, legendarnog odbojkaša Partizana i trenera Crvene zvezde.

Kobiljski trenutačno radi u odbojkaškom klubu Zalau u Rumunjskoj, piše Nova.rs

Napad na školu dogodio se oko 8:40.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Milošević, otac jedne od učenica Osnovne škole Vladislava Ribnikara, rekao je da je njegova kći bila u razredu u kojem je pucano.

“Uspjela je pobjeći. Prvo je pucao u učiteljicu, a onda je počeo nasumično pucati”, rekao je Milošević za N1.

Policajci s kacigama i pancirkama ogradili su područje oko škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidjela sam djecu kako trče iz škole vrišteći. Roditelji su došli, bili su u panici. Kasnije sam čula tri pucnja”, rekla je za državnu TV RTS djevojka koja pohađa obližnju srednju školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.