U obranu Drage Ćosića: ‘Katastrofalna pogreška HRT-a, on je evidentno nevin, netko ga jako mrzi kad mu je lažima uništio život’

Foto: snimka zaslona

”Slučaj Drage Ćosić” je navodno riješen, HRT se odrekao donedavnog višegodišnjeg komentatora, koji je osumnjičen da je ”preprodavao” ulaznice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. U njegovu je obranu stao još jedan sportski komentator, dugogodišnji bivši komentator HRT-a, Mićo Dušanović, koji je gledateljima ostao u sjećanju kao komentator legendarnih mečeva Gorana Ivaniševića iz Wimbledona, ali je jednako tako komentirao i prenosio odbojku te vaterpolo. Naime, Dušanović je komentirao i vaterpolo utakmicu s Olimpijskih igara 1996. u Atlanti, Hrvatska je pobijedila tadašnju Jugoslaviju u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Drago Ćosić je evidentno nevin! On ništa nije napravio. Pitam se, tko ga toliko mrzi da mu je na ovaj način uništio život”, rekao je Mićo Dušanović u razgovoru za Reflektor Slobodne Dalmacije te je dodao:

”Mislim da je katastrofalno to što se dogodilo kolegi Ćosiću. Ne mogu shvatiti da jedna kuća može ovako nešto napraviti prema nekome tko je evidentno nevin. Drago Ćosić ništa nije napravio. Pitam se tko ga toliko mrzi da mu je uništio život lažima, tko mu je objesio metu na leđima?”

Dušanović se nije tu zaustavio, nastavio je zdušno braniti kolegu, s kojim je dugo vremena zajedno radio na Hrvatskoj televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Stvari koje mu se pripisuju su nemoguće. Nemoguće je preprodati kartu za finale Svjetskog prvenstva u nogometu, pogotovo ne za nekoliko tisuća eura što se sada govori. Karte o kojima je riječ nikada se nisu ni prodavale, one se podijele određenim ljudima i udruženjima kod svakog velikog projekta. Koliko takve karte vrijede na tržištu bespredmetno je razgovarati jer se ne prodaju, ali to nema veze s Dragom Ćosićem. On je bio šef prijenosa iz Rusije, glavni koordinator emisija iz Moskve i Zagreba. Preprodajom karata sigurno se nije bavio.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.