U Zagrebu pokazivao ubijenog Michalisa na majici pa krenuo razviti AEK-ovu zastavu: Građani spriječili provokaciju

Foto: Facebook

Na 31. zagrebačkom maratonu, koji se održao u nedjelju, jedan od sudionika nosio je zastavu AEK-a i majicu s preminulim navijačem Michalisa Katsourisa koji je ubijen u sukobu navijača Dinama i AEK-a u Grčkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Provokator je došao odtrčati ZG maraton i nadobudno se poslikati na Trgu sa razvijenom zastavom aek-a.. Pokušao je, al’ nit’ ju je razvio nit’ poslikao..”, stoji u objavi Facebook stranice Boys Samobor.

U razvijanju zastave kao provokacije spriječili su ga građani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Dva su mjeseca od uhićenja BBB-a u Grčkoj: Je li hrvatska diplomacija aktivna kao u slučaju Zambija?

Prisjetimo se, Navijač AEK-a Michalis Katsouris smrtno je stradao u sukobu navijača u Ateni u kojem su sudjelovali i zagrebački Boysi. Hrvatski navijači već se dva mjeseca nalaze u grčkom pritvoru, a ubojica još nije pronađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.