Udovica Kobea Bryanta u novoj emotivnoj objavi otkrila što joj nedostaje svako jutro

Foto: Instagram

Dva su tjedna prošla od stravične helikopterske nesreće u kojoj su poginuli NBA legenda Kobe Bryant i njegova 13-godišnja kći Gianna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuga vlada u njegovoj obitelji, iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Vanessu te tri kćeri. Supruga je neko vrijeme šutjela, no sada se gotovo svakodnevno oglašava na Instagramu.

“Moj najbolji prijatelj, najbolji tata… Jako mi fališ i ono kada mi kažeš ‘dobro jutro, kraljice/princezo'”, napisala je Vanessa.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#mybestfriend #theBestdaddy Miss you so much. #handsome #sweet #funny #silly #lovinghusband ❤️Miss you saying, “Bonjourno principessa/reina”

Objavu dijeli Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj se par zaljubio u studenom 1999. godine. On je imao 21, a ona 17 godina, a vjenčali su se 2001. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.