Ukrajinski mediji o pobjedi Hrvatske: ‘Ova utakmica je pokazala da smo žrtve velike urote’

Foto: fah

Ukrajinski mediji raspisali su se o Hrvatskoj pobjedi nad njihovom reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Epski poraz u utakmici stoljeća”, piše ‘Ukrajinski futbol’ dan nakon utakmice Ukrajine i Hrvatske u Kijevu, a prenose Sportske novosti.

Tako ukrajinski portal Strana.ua navodi da ukrajinski nogometaši nisu iskoristili priliku ući na velika vrata u ‘jazbinu neprijatelja’, odnosno u Rusiju.

Tuguju zbog propuštene šanse da se ukrajinska himna začuje u Moskvi u trenucima napetih odnosa dvije zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ova utakmica je pokazala da smo žrtve velike urote, a sada evo i Kolinda Grabar – Kitarović ide u Moskvu. I to je znakovito. Baš sada!”, piše politolog Kot Bondarenko.

Ironičan je jedan od najpopularnijih ukrajinskih pjevača Saško Položinski koji kaže “Plan zauzimanja Moskve je propao”.

Politolog mitrij Džangirov kaže kako su se ukrajinski nogometaši bojali jače udariti loptu kako možda slučajno ne bi zabili gol i poručuje: “Tako mi shvaćamo ‘hrvatski scenarij”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.