Uoči Europskog prvenstva: Koja vam je najbolja navijačka pjesma?

pjesma
Foto: snimka zaslona, montaža Narod.hr

Ostala su tek dva tjedna do početka Europskog prvenstva u nogometu koje se održava u Njemačkoj. Već sad počela je nogometna euforija, što po trgovinama, što po navijačkim pjesmama. Poslušajte nove navijačke pjesme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja kad je najteže

Nova himna HNS-a koju potpisuju Pero Galić iz Opće opasnosti i nekadašnji Thompsonov basist Tiho Orlić. Nosi ime “Najbolja kad je najteže.

Nevera

U iščekivanju Eura glazbenici Ante Cash i Nered izbacili su novu navijačku pjesmu imena ‘Nevera‘.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludilo

Zaprešić Boysi uoči ovog prvenstva su izbacili pjesmu “Ludilo”. „Ludilo“ se referira na ono što je hrvatska nogometna reprezentacija priuštila Hrvatima na zadnja dva svjetska prvenstva kad se u domovinu oba puta vratila s odličjima oko vrata i na to kako su se svi oni kojima je Hrvatska u srcu osjećali u napetim trenucima na putu do svjetskog srebra i bronce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igraj Hrvatska

Navijačku pjesmu pod nazivom “Igraj Hrvatska” objavio je Anto Beko.

Isti dres

Iz radionice Croatia United dolazi navijačka pjesma “Isti dres”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje god da me nose Bog i sudbina

Hrvatske ruže objavile su novu domoljubnu pjesmu pod nazivom ”Gdje god da me nose Bog i sudbina”. Mnogi je svrstavaju u navijačke pjesme.

Jedna je jedina

Dražen Popijač Pupi, koji je odgovoran za tekst i aranžman i Zvonko Kovačić Lićo, objavili su pjesmu “Jedna je jedina”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milijun suza

Popularni tamburaški sastav Mejaši, poznati i kao “Tamburaši u starkama”, predstavili su novu pjesmu “Milijun suza”, koja je posvećena Hrvatskoj i njenim nogometnim uspjesima.

Koja je vama najbolja navijačka pjesma uoči Eura?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.