Uoči super derbija u Dortmundu podrška hrvatskom stručnjaku: ‘Niki Kovaču treba dati vremena, on je pravi trener za Bayern’

Foto: fah

Bivši hrvatski izbornik, aktualni trener Bayerna, Niko Kovač, polako, ali sigurno, ipak izvlači iz krize kultni njemački klub. No, još uvijek očito to nije Bayern kakvog želi Kovač i kakvog ga žele navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno će o trenutnom stanju u Bayernu, trenutnoj kvaliteti i formi prvaka Njemačke, reći super derbi u Dortmundu ovoga vikenda protiv prvoplasirane Borussije koja u ovom trenutku ima znatnih četiri boda prednosti!

Uoči velikog derbija Kovač je poručio kako mu utakmica koja će se igrati u subotu u Dortmundu ne stvara veliki pritisak iako Bayern ne bi smio izgubiti. Naime, hrvatski trener tvrdi kako mu predstojeći derbi ne stvara veći pritisak od vođenja hrvatske reprezentacije, na ruku našem stručnjaku ide i podrška čelnika kluba koji mu je pružaju javno.

Treneru Bayerna podršku je pružio i bivši igrač spomenutog kluba, Giovane Elber, koji je  u razgovoru za Goal i Spox prokomentirao trenutnu situaciju u klubu, ali i oko kluba. Elber posve logično zaključuje kako je realno očekivati da će poslije duže dominacije uslijediti pad, odnosno silazni period.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Situacija je neuobičajena, ali vjerujem da je Kovač pravi trener za Bayern. Mislim da su i čelnici kluba tog stava. Nakon šest sezona u kojima su bili prvaci, bilo je jasno da će uslijediti ovakva faza. Zato treba imati strpljenja s Nikom i momčadi”, poručio je Elber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.