Urnebes nakon pobjede West Hama – pogledajte tko je izljubio Slavena Bilića

Bilićev West Ham sinoć je s 1:0 pobijedio Tottenham na Boleyn Groundu, golom Michaila Antonija, a drugoplasirani Spursi tim su porazom propustili preuzeti vrh ljestvice od Leicestera. “Čekićari” su napravili korak prema vrhu, sad su se četvrtplasiranom Manchester Cityju približili samo na bod.
“Bila je to utakmica sezone za nas, iskreno, očekivali smo ovakvu atmosferu na stadionu. Bila je ovo možda naša najbolja utakmica. Od prve minute bili dominantni, taktički, tehnički, fizički”, rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Slaven Bilić primio je brojne čestitke za maestralno postavljenu taktiku i pobjedu.
Samo, jedan gol u mreži Huga Llorisa, prema njegovom mišljenju, ne ocrtava odnos snaga na terenu.“Spursi mogu biti sretni da su primili samo jedan gol.”

West Hamu se sad otvara put prema vrhu, ali Slaven Bilić smiruje euforiju.
“Ne razmišljamo o mjestima koja vode u Ligu prvaka. Možda je mala razlika do tih mjesta, ali mala je razlika i do devetog mjesta”, upozorio je Bilić kojega je u mix-zoni nakon utakmice izljubio poznati komičar Russell Brand, očito veliki fun hrvatskog trenera i navijač West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.