Utakmica crnogorske lige nije počela zbog srpske zastave na tribinama?

Foto: OFK Grbalj

Utakmica drugog kola Druge nogometne lige Crne Gore između Grblja i Bokelja nije odigrana u terminu koji je predviđen iz razloga što se iza jednog gola na stadionu u Radanovićima pojavila srpska zastava, preciznije rečeno stijeg u bojama srpske zastave. Naime, delegat utakmice, Aleksandar Zarubica i glavni sudac Marko Ćupić nisu dopustili da utakmica počne jer je iza gola stadiona u Radanovićima raširena zastava u bojama crveno-plavo-bijelo, sa grbom kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi “Fosmedia” organizator susreta nije želio ukloniti spomenutu zastavu, iako se klupska već nalazila na jarbolu, navodi se u zapisniku. Inače, klupske boje Grblja su crvena, plava i bijela, ali kako je navedeno u zapisniku, spomenuta zastava nikada do sada nije stajala na tom mjestu, pa zbog toga nisu stečeni uvjeti za odigravanje meča, jer organizator nije htio ukloniti spornu zastavu. Dakle, susret nije odigran.

Foto: Snimka zaslona

Inače, Vučićevi tabloidi već su se raspisali kako ”meč nije počeo zbog srpske zastave na tribinama”, dakle, ponovno se pojavila ugroženost, sasvim slučajno uoči izbora u Crnoj Gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.