Uzbudljiva utakmica: Slaven Belupo uz preokret i unatoč nestanku struje do pobjede protiv Cibalije

Foto:fah

U susretu 2. kola Prve HNL u Koprivnici su nogometaši Slaven Belupa pobijedili Cibaliju s 3-2 (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koprivnički sastav došao do pobjede u uzbudljivoj utakmici, u kojoj je Cibalia vodila s 2-1 do 73. minute, a izgubila 2-3, dok Vinkovčanima ostaje utjeha da su nakon tri godine izbivanja s prvoligaških terena uspjeli zabiti dva gola. Domaćini su poveli već u 3. minuti pogotkom Makedonca Mirka Ivanovskog, no gosti su poravnali dalekometnim udarcem Frane Vitaića u 22. minuti, da bi u 37. minuti Brazilac Tiago Rodrigues donio potpuni preokret Cibaliji. U 73. minuti Ivanovski se po drugi puta upisao u strijelce i poravnao na 2-2. Potom je uslijedio desetminutni prekid zbog nestanka struje na stadionu, a u 86. minuti mladi Gordan Barić je sjajnim udarcem iskosa s desetak metara donio domaćinima slavlje.

Pred 500 gledatelja na Gradskom stadionu sudio je Vidulin iz Kanfanara.

Strijelci: 1-0 Ivanovski (3) , 1-1 Vitaić (22), 1-2 Tiago (37), 2-2 Ivanovski (73), 3-2 Barić (86)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.