Vahid Halilhodžić, bivši trener nestalog igrača: ‘Pa jučer smo bili s njim, bio je tu u klubu’

Foto: fah

Emiliano Sala došao je u Nantes kako bi se oprostio od suigrača i uzeo svoje stvari, no njegov je zrakoplov na putu za Wales nestao s radara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Instagram

“Ne mogu vjerovati. Nemoguće da se to dogodilo. U šoku sam. Teško je naći prave riječi”, rekao je za 24sata Vahid Halilhodžić, koji je Emiliana Salu, argentinskog nogometaša čiji je avion nestao iznad Engleskog kanala, trenirao u Nantesu.

Naime, Sala je potpisao za Cardiff City u transferu od 17 milijuna eura. Nakon što se pozdravio s njima sjeo je u zrakoplov koji je nestao iznad Engleskog kanala, blizu otoka Alderney koji je dio Kanalskih otoka.

“Pa jučer smo bili s njim, bio je tu u klubu. Došao se oprostiti s nama. I sad ovo. Svi smo u klubu šokirani”, kaže Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.